Четвер, 18.04.2024, 19:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Пустомитівська Центральна Районна Лікарня

Головна » 2016 » Липень » 5 » Відкриття ФАПу в с.Сердиця.
12:10
Відкриття ФАПу в с.Сердиця.

    У неділю 3 липня відбулось урочисте відкриття після капітального ремонту фельдшерсько-акушерського  пункту с.Сердиця.

     Після недільного Богослужіння у храмі св. Михаїла мешканці села разом з гостями відвідали урочистість з нагоди відкриття оновленого ФАПу.


   Вже традиційно на відкриття завітав народний депутат України Богдан Васильович Дубневич. Він привітав мешканців та зауважив, що в Сердиці надзвичайно дружня громада, адже людей в цей день зібралось чимало.

 

    Головний лікар Пустомитівської районної лікарні, депутат обласної ради Іван Михайлович Лабай приєднався до вітальних слів Богдана Васильовича. Він також привітав громаду села , розказав як проходив ремонт фельдшерсько-акушерського пункту та подякував усім хто сприяв відновленню цього приміщення.

 

   Співочий колектив с.Сердиця виступив з музичним вітанням після якого відбулось урочисте перерізання стрічки. Як вже водиться, гості запросили до цієї відповідальної справи присутніх дітей.

    Погода в цей день дивувала різноманіттям: виняткова спека змінювалась чорними хмарами та стрімкою літньою зливою з яскравими блискавками. Але навіть дощ не став на заваді святкуванню, а навпаки створив веселу дружню атмосферу. Всі присутні знайшли прихисток у ФАПі.

 

   За Українським звичаєм присутні отець Іван Настоятель Храму св. Михаїла УАПЦ та отець Іван Настоятель Храму св. Йосафата УГКЦ провели обряд освячення приміщення.

     Особливу подяку від мешканців заслужила фельдшер Набит Любов Володимирівна  яка працює у ФАПі вже понад 20 років. Всі присутні щиро дякували їй за добре серце та постійну готовність прийти на допомогу односельцям.

    На завершення колектив села виконав ще дві пісні.

«Сердиця моя Сердиця, тут зустрілися наші путі,

Сердиця моя Сердиця, ти є райський куток на землі»

     Підспівували наостанок всі присутні.  

Переглядів: 2012 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
RSS

Пошук

Календар

«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 46

Статистика

Друзі сайту

  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz